Main-nav-Menu (Do Not Edit Here!)

Ads 468x60px

Промяна как да ядем

lundi 30 septembre 2013



Zoals u weet wellicht, niet geladen met de juiste voedingsstoffen kan invloed hebben op hoe goed je lichaam presteert en algemene fitnessvoordelen. Hoewel een gezonde voeding belangrijk is, zijn er mythes die uw prestaties belemmeren, als je naar hen luistert.




Hieronder vindt u enkele mythe busters op het gezonde eten.




1. uitwerken op een lege maag.




Als je hoort is een rommelend geluid in uw maag gerommel probeert je iets vertellen. Zonder naar hen te luisteren, dwingt het lichaam om uit te voeren zonder brandstof. Voordat oefening of lichamelijke activiteiten doen, altijd eten een goed ontbijt


zoals een Apple.




2. afhankelijk van energie bars en drankjes.




Hoewel ze zijn prima elke keer in een tijdje, ze geven antioxidanten om kanker te voorkomen. Fruit en groenten zijn de meest relevante treffers, zoals ze geladen aan vitaminen, mineralen, vloeistof en vezel worden.




3. overslaan ontbijt.




Overslaan ontbijt is nooit een goed idee, sinds ontbijt. Je lichaam brandstof moet zo spoedig mogelijk, en zonder het, zult u honger gedurende de dag.




4. laag carb diëten.




Uw lichaam nodig heeft van koolhydraten voor spier- en energie-opslag.




5. Eet wat je wilt.




Eet gezond en oefening geeft u alle toegangspas te eten alles wat je wilt. Iedereen moet de dezelfde voedingsstoffen ongeacht of zij of niet, naast fruit en groenten zijn.




6. niet genoeg calorieën




Hoewel gewichtsverlies calorieën bevat, verliest het te snel is nooit veilig. Wat u hoeft te doen is doel van 1-2 pond per week. Zorg ervoor dat u krijgt genoeg calorieën om uw lichaam soepel functioneren te houden. Als ze dropping gewicht te snel beginnen, sommige meer eten.




7. overslaan de frisdrank en alcohol.




Water, melk en SAP is de beste drank voor actieve mensen. U moet vaak drinken en doet niet vergen voor de dorst naar een indicator. Tegen de tijd dat je dorst, loopt uw lichaam al een beetje te laag.




Wijzigen hoe we eten is altijd een grote stap in de richting gezond eten en dit zal invloed hebben op hoe je lichaam presteert. Gezond eten, u bent hoe beter je zult voelen. Maakt niet uit hoeveel jaar van een gezond dieet is iets worden kan dat we moeten streven naar. Zodra u geef het een kans, zult u zien in no-time helemaal hoeveel ze kan veranderen uw leven-


Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

 

Most Reading

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...